[elektro-etc] Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Karoly Kovacs
koka55 at gmx.at
Tue Mar 29 18:45:13 CEST 2016
Én úgy tudom, hogy a fűszerezésben elég nagy a különbség.
Károly
Acs Gabor wrote:
> Az tényleg úgy van, hogy a csabai és a gyulai között az egyetlen
> különbség, hogy a csabaiban nincs bors? Vagy a gyulaiban meg kömény nincs?
>
> Sajnos a boltban nincs részletezve a fűszerezés, csak annyi, hogy fűszer.
>
> Gábor
>
> 2016.03.29. 12:09 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>> gyapo wrote:
>>> Gyerekkoromban egy ismerősnél jártunk látogatóban, és megkínált a
>>> sürgősen megeendő szalámival, aminek zöldes színű volt a közepe. De
>>> eszméletlen finom volt, jól bekajáltam belőle és semmi bajom nem volt.
>>> Hogy mitől volt zöldes, ártalmatlan baktérium vagy penész, azt nem
>>> tudom.
>>
>> Azt hiszem, én tudom.
>> Akkor csinál ilyet a szalámi, amikor lazán van töltve. Ez hiba, de nem
>> életbevágó, legalábbis egy ideig. Utána azonban ott bent
>> menthetetlenül elkezd penészedni. (Volt benne gyakorlatom, mert annak
>> idején voltak b.csabai rokonok, s magunk töltöttük a csabai
>> kolbászunkat. Amíg nem tanultunk bele, addig elő-előfordult ilyen baki
>> nálunk is.)
>> Szerintem az, hogy nem érezted, a megszépítő messzeségtől van. :) Én
>> sajnos azonnal megérzem az ilyet, még akkor is, ha - ahogy Te is írtad
>> - még ehető.
>>
>> Károly
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list