[elektro-etc] Ez is alakul ...

charles hoss charles.hoss at gmail.com
Tue Oct 27 01:42:33 CET 2015


csakugyan , a buena vista social club legoregebb tagja tobb mint 80 evig
volt lancdohanyos . ez bizonyitja hogy a dohanyzas veletlenul sem lehet
karos .

bye
dexter


2015. október 27. 1:18 Cser Tamas írta, <maguspr53 at gmail.com>:

> charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
> > Csak az elmult harminc evben tiz evvel tovabb beszelhet hulyeseget az
> > atlagpolgar mint az elotte szuletettek.
>
> a nagymamán 96 évig élt, saját malacának hurkáját füstölte,
> saját, valódi szőlőből erjedt bort ivott, saját füstölésű szalonnát evett
>
> faluhelyen több 88 - 98éves csak azért halt meg, hogy hozzájussanak az
> örökséghez, 1890-1900 között született jó anyagból, életerősre csinálták
> őket
>
> > Az elmult ketszaz evben kb megduplazodott a varhato elettartam. Az hogy
> > mondjuk a szivacsos agysorvadas prionja husz ev alatt vegez egy emberrel
> ki
> > sem derult volna a mult szazad elejen.
> >
> > Bye
> > Dexter
> > On 27 Oct 2015 00:37, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
> >
> >> charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
> >> > A hazi elkeszites veszelyesebb a legtobb esetben.
> >>
> >> az ókori róma óta életben maradtunk :-)
> >>
> >> persze az is igaz, hogy a füstölést is tanulni kell
> >> (hideg füst, forró füst, stb)
> >>
> >>
> >> > Bye
> >> > Dexter
> >> > On 26 Oct 2015 23:06, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
> >> >
> >> >> Szondi <szondilaszlo at gmail.com> írta, 2015. 10. 26.:
> >> >> >
> >> >> >
> >> >> > 2015.10.26. 21:13 keltezéssel, Pataki István írta:
> >> >> >>
> >> http://hvg.hu/plazs/20151026_WHO_Rakkelto_a_kolbaszt_es_a_szalonna_es
> >> >> >>
> >> >> >> Még nem sikerült elég bizonyítékot összegyűjteni ...
> >> >> >>
> >> >> >> Az lesz a legszebb, amikor az alaptörvény úgy kezdődik:
> >> >> >> Magyarország vegetárinánus ország!
> >> >> >
> >> >> > Erről az angol vicc jut eszembe: A figura a londoni étteremben
> >> >> > enyhén
> >> >> > átsütött marhahúst rendel. A pincér szól hogy ez veszélyes, mert
> >> >> > marhakergekór, meg betegség, halál.
> >> >> > Kérdi a vendég, mennyi a lappangási ideje a kórnak. Lehet 25 év is,
> >> >> > válaszolja a pincér. Akkor hozza nyugodtan. :)
> >> >> >
> >> >> > Egyébként meg ettől a cikktől aligha fogok lemondani a füstölt
> >> >> > csülökről
> >> >> > sonkáról, meg a hurka-kolbászról. talán csak a sima szalonnát nem
> >> >> > szeretem, de a bacont igen. Szerencsére nem vagyunk nagyétkűek, így
> >> >> > a
> >> >> > veszély is mérsékelt. :)
> >> >>
> >> >> a WHO a mai füstaromás, vegyszeres folyadékban átitatott szarokról
> >> >> szól,
> >> >> a kolbászba meg "nitrites pác só" (E 249 - Kálium-nitrit) van,
> >> >>
> >> >> amihez képest a házi pácolás, meg a nitrites só nélküli elkészítés
> >> >> meg még veszélytelenebb
> >> >>
> >> >> > Üdv.:
> >> >> > Anonymus.
> >> >> >
> >> >> >
> >> >> >>
> >> >> >> pi
> >> >> >
> >> >> >
> >> >>
> >> >>
> >> >
> >>
> >>
> >
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list