[elektro-etc] Ez is alakul ...
Cser Tamas
maguspr53 at gmail.com
Tue Oct 27 01:18:38 CET 2015
charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
> Csak az elmult harminc evben tiz evvel tovabb beszelhet hulyeseget az
> atlagpolgar mint az elotte szuletettek.
a nagymamán 96 évig élt, saját malacának hurkáját füstölte,
saját, valódi szőlőből erjedt bort ivott, saját füstölésű szalonnát evett
faluhelyen több 88 - 98éves csak azért halt meg, hogy hozzájussanak az
örökséghez, 1890-1900 között született jó anyagból, életerősre csinálták
őket
> Az elmult ketszaz evben kb megduplazodott a varhato elettartam. Az hogy
> mondjuk a szivacsos agysorvadas prionja husz ev alatt vegez egy emberrel ki
> sem derult volna a mult szazad elejen.
>
> Bye
> Dexter
> On 27 Oct 2015 00:37, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
>
>> charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
>> > A hazi elkeszites veszelyesebb a legtobb esetben.
>>
>> az ókori róma óta életben maradtunk :-)
>>
>> persze az is igaz, hogy a füstölést is tanulni kell
>> (hideg füst, forró füst, stb)
>>
>>
>> > Bye
>> > Dexter
>> > On 26 Oct 2015 23:06, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
>> >
>> >> Szondi <szondilaszlo at gmail.com> írta, 2015. 10. 26.:
>> >> >
>> >> >
>> >> > 2015.10.26. 21:13 keltezéssel, Pataki István írta:
>> >> >>
>> http://hvg.hu/plazs/20151026_WHO_Rakkelto_a_kolbaszt_es_a_szalonna_es
>> >> >>
>> >> >> Még nem sikerült elég bizonyítékot összegyűjteni ...
>> >> >>
>> >> >> Az lesz a legszebb, amikor az alaptörvény úgy kezdődik:
>> >> >> Magyarország vegetárinánus ország!
>> >> >
>> >> > Erről az angol vicc jut eszembe: A figura a londoni étteremben
>> >> > enyhén
>> >> > átsütött marhahúst rendel. A pincér szól hogy ez veszélyes, mert
>> >> > marhakergekór, meg betegség, halál.
>> >> > Kérdi a vendég, mennyi a lappangási ideje a kórnak. Lehet 25 év is,
>> >> > válaszolja a pincér. Akkor hozza nyugodtan. :)
>> >> >
>> >> > Egyébként meg ettől a cikktől aligha fogok lemondani a füstölt
>> >> > csülökről
>> >> > sonkáról, meg a hurka-kolbászról. talán csak a sima szalonnát nem
>> >> > szeretem, de a bacont igen. Szerencsére nem vagyunk nagyétkűek, így
>> >> > a
>> >> > veszély is mérsékelt. :)
>> >>
>> >> a WHO a mai füstaromás, vegyszeres folyadékban átitatott szarokról
>> >> szól,
>> >> a kolbászba meg "nitrites pác só" (E 249 - Kálium-nitrit) van,
>> >>
>> >> amihez képest a házi pácolás, meg a nitrites só nélküli elkészítés
>> >> meg még veszélytelenebb
>> >>
>> >> > Üdv.:
>> >> > Anonymus.
>> >> >
>> >> >
>> >> >>
>> >> >> pi
>> >> >
>> >> >
>> >>
>> >>
>> >
>>
>>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list