[elektro-etc] Ez is alakul ...

charles hoss charles.hoss at gmail.com
Tue Oct 27 01:02:41 CET 2015


Csak az elmult harminc evben tiz evvel tovabb beszelhet hulyeseget az
atlagpolgar mint az elotte szuletettek.
Az elmult ketszaz evben kb megduplazodott a varhato elettartam. Az hogy
mondjuk a szivacsos agysorvadas prionja husz ev alatt vegez egy emberrel ki
sem derult volna a mult szazad elejen.

Bye
Dexter
On 27 Oct 2015 00:37, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:

> charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
> > A hazi elkeszites veszelyesebb a legtobb esetben.
>
> az ókori róma óta életben maradtunk :-)
>
> persze az is igaz, hogy a füstölést is tanulni kell
> (hideg füst, forró füst, stb)
>
>
> > Bye
> > Dexter
> > On 26 Oct 2015 23:06, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
> >
> >> Szondi <szondilaszlo at gmail.com> írta, 2015. 10. 26.:
> >> >
> >> >
> >> > 2015.10.26. 21:13 keltezéssel, Pataki István írta:
> >> >>
> http://hvg.hu/plazs/20151026_WHO_Rakkelto_a_kolbaszt_es_a_szalonna_es
> >> >>
> >> >> Még nem sikerült elég bizonyítékot összegyűjteni ...
> >> >>
> >> >> Az lesz a legszebb, amikor az alaptörvény úgy kezdődik:
> >> >> Magyarország vegetárinánus ország!
> >> >
> >> > Erről az angol vicc jut eszembe: A figura a londoni étteremben enyhén
> >> > átsütött marhahúst rendel. A pincér szól hogy ez veszélyes, mert
> >> > marhakergekór, meg betegség, halál.
> >> > Kérdi a vendég, mennyi a lappangási ideje a kórnak. Lehet 25 év is,
> >> > válaszolja a pincér. Akkor hozza nyugodtan. :)
> >> >
> >> > Egyébként meg ettől a cikktől aligha fogok lemondani a füstölt
> >> > csülökről
> >> > sonkáról, meg a hurka-kolbászról. talán csak a sima szalonnát nem
> >> > szeretem, de a bacont igen. Szerencsére nem vagyunk nagyétkűek, így a
> >> > veszély is mérsékelt. :)
> >>
> >> a WHO a mai füstaromás, vegyszeres folyadékban átitatott szarokról szól,
> >> a kolbászba meg "nitrites pác só" (E 249 - Kálium-nitrit) van,
> >>
> >> amihez képest a házi pácolás, meg a nitrites só nélküli elkészítés
> >> meg még veszélytelenebb
> >>
> >> > Üdv.:
> >> > Anonymus.
> >> >
> >> >
> >> >>
> >> >> pi
> >> >
> >> >
> >>
> >>
> >
>
>


More information about the Elektro-etc mailing list