[elektro-etc] Ez is alakul ...
Cser Tamas
maguspr53 at gmail.com
Tue Oct 27 00:37:50 CET 2015
charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
> A hazi elkeszites veszelyesebb a legtobb esetben.
az ókori róma óta életben maradtunk :-)
persze az is igaz, hogy a füstölést is tanulni kell
(hideg füst, forró füst, stb)
> Bye
> Dexter
> On 26 Oct 2015 23:06, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
>
>> Szondi <szondilaszlo at gmail.com> írta, 2015. 10. 26.:
>> >
>> >
>> > 2015.10.26. 21:13 keltezéssel, Pataki István írta:
>> >> http://hvg.hu/plazs/20151026_WHO_Rakkelto_a_kolbaszt_es_a_szalonna_es
>> >>
>> >> Még nem sikerült elég bizonyítékot összegyűjteni ...
>> >>
>> >> Az lesz a legszebb, amikor az alaptörvény úgy kezdődik:
>> >> Magyarország vegetárinánus ország!
>> >
>> > Erről az angol vicc jut eszembe: A figura a londoni étteremben enyhén
>> > átsütött marhahúst rendel. A pincér szól hogy ez veszélyes, mert
>> > marhakergekór, meg betegség, halál.
>> > Kérdi a vendég, mennyi a lappangási ideje a kórnak. Lehet 25 év is,
>> > válaszolja a pincér. Akkor hozza nyugodtan. :)
>> >
>> > Egyébként meg ettől a cikktől aligha fogok lemondani a füstölt
>> > csülökről
>> > sonkáról, meg a hurka-kolbászról. talán csak a sima szalonnát nem
>> > szeretem, de a bacont igen. Szerencsére nem vagyunk nagyétkűek, így a
>> > veszély is mérsékelt. :)
>>
>> a WHO a mai füstaromás, vegyszeres folyadékban átitatott szarokról szól,
>> a kolbászba meg "nitrites pác só" (E 249 - Kálium-nitrit) van,
>>
>> amihez képest a házi pácolás, meg a nitrites só nélküli elkészítés
>> meg még veszélytelenebb
>>
>> > Üdv.:
>> > Anonymus.
>> >
>> >
>> >>
>> >> pi
>> >
>> >
>>
>>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list