[elektro-etc] Ez is alakul ...
charles hoss
charles.hoss at gmail.com
Tue Oct 27 00:05:50 CET 2015
A hazi elkeszites veszelyesebb a legtobb esetben.
Bye
Dexter
On 26 Oct 2015 23:06, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
> Szondi <szondilaszlo at gmail.com> írta, 2015. 10. 26.:
> >
> >
> > 2015.10.26. 21:13 keltezéssel, Pataki István írta:
> >> http://hvg.hu/plazs/20151026_WHO_Rakkelto_a_kolbaszt_es_a_szalonna_es
> >>
> >> Még nem sikerült elég bizonyítékot összegyűjteni ...
> >>
> >> Az lesz a legszebb, amikor az alaptörvény úgy kezdődik:
> >> Magyarország vegetárinánus ország!
> >
> > Erről az angol vicc jut eszembe: A figura a londoni étteremben enyhén
> > átsütött marhahúst rendel. A pincér szól hogy ez veszélyes, mert
> > marhakergekór, meg betegség, halál.
> > Kérdi a vendég, mennyi a lappangási ideje a kórnak. Lehet 25 év is,
> > válaszolja a pincér. Akkor hozza nyugodtan. :)
> >
> > Egyébként meg ettől a cikktől aligha fogok lemondani a füstölt csülökről
> > sonkáról, meg a hurka-kolbászról. talán csak a sima szalonnát nem
> > szeretem, de a bacont igen. Szerencsére nem vagyunk nagyétkűek, így a
> > veszély is mérsékelt. :)
>
> a WHO a mai füstaromás, vegyszeres folyadékban átitatott szarokról szól,
> a kolbászba meg "nitrites pác só" (E 249 - Kálium-nitrit) van,
>
> amihez képest a házi pácolás, meg a nitrites só nélküli elkészítés
> meg még veszélytelenebb
>
> > Üdv.:
> > Anonymus.
> >
> >
> >>
> >> pi
> >
> >
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list