[elektro-etc] Ez is alakul ...
Arnold Füzesi
arnold.fuzesi.lista at gmail.com
Tue Oct 27 08:20:46 CET 2015
Inkabb azt bizonyitja, h egy karbantartott jo konstrukcios (genek) szervezet meg a dohanyzast is kezelni tudja egesz jol, ha mas stressz nem nagyon eri.
Ma kapunk annyi terhelest a kornyezetbol, hogy a napi szintu dohanyzas, fustolt sonka luxus legyen. :(
Arnold
Sent from my iPhone
> On 27 Oct 2015, at 01:42, charles hoss <charles.hoss at gmail.com> wrote:
>
> csakugyan , a buena vista social club legoregebb tagja tobb mint 80 evig
> volt lancdohanyos . ez bizonyitja hogy a dohanyzas veletlenul sem lehet
> karos .
>
> bye
> dexter
>
>
> 2015. október 27. 1:18 Cser Tamas írta, <maguspr53 at gmail.com>:
>
>> charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
>>> Csak az elmult harminc evben tiz evvel tovabb beszelhet hulyeseget az
>>> atlagpolgar mint az elotte szuletettek.
>>
>> a nagymamán 96 évig élt, saját malacának hurkáját füstölte,
>> saját, valódi szőlőből erjedt bort ivott, saját füstölésű szalonnát evett
>>
>> faluhelyen több 88 - 98éves csak azért halt meg, hogy hozzájussanak az
>> örökséghez, 1890-1900 között született jó anyagból, életerősre csinálták
>> őket
>>
>>> Az elmult ketszaz evben kb megduplazodott a varhato elettartam. Az hogy
>>> mondjuk a szivacsos agysorvadas prionja husz ev alatt vegez egy emberrel
>> ki
>>> sem derult volna a mult szazad elejen.
>>>
>>> Bye
>>> Dexter
>>>> On 27 Oct 2015 00:37, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> charles hoss <charles.hoss at gmail.com> írta, 2015. 10. 27.:
>>>>> A hazi elkeszites veszelyesebb a legtobb esetben.
>>>>
>>>> az ókori róma óta életben maradtunk :-)
>>>>
>>>> persze az is igaz, hogy a füstölést is tanulni kell
>>>> (hideg füst, forró füst, stb)
>>>>
>>>>
>>>>> Bye
>>>>> Dexter
>>>>>> On 26 Oct 2015 23:06, "Cser Tamas" <maguspr53 at gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>> Szondi <szondilaszlo at gmail.com> írta, 2015. 10. 26.:
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> 2015.10.26. 21:13 keltezéssel, Pataki István írta:
>>>> http://hvg.hu/plazs/20151026_WHO_Rakkelto_a_kolbaszt_es_a_szalonna_es
>>>>>>>>
>>>>>>>> Még nem sikerült elég bizonyítékot összegyűjteni ...
>>>>>>>>
>>>>>>>> Az lesz a legszebb, amikor az alaptörvény úgy kezdődik:
>>>>>>>> Magyarország vegetárinánus ország!
>>>>>>>
>>>>>>> Erről az angol vicc jut eszembe: A figura a londoni étteremben
>>>>>>> enyhén
>>>>>>> átsütött marhahúst rendel. A pincér szól hogy ez veszélyes, mert
>>>>>>> marhakergekór, meg betegség, halál.
>>>>>>> Kérdi a vendég, mennyi a lappangási ideje a kórnak. Lehet 25 év is,
>>>>>>> válaszolja a pincér. Akkor hozza nyugodtan. :)
>>>>>>>
>>>>>>> Egyébként meg ettől a cikktől aligha fogok lemondani a füstölt
>>>>>>> csülökről
>>>>>>> sonkáról, meg a hurka-kolbászról. talán csak a sima szalonnát nem
>>>>>>> szeretem, de a bacont igen. Szerencsére nem vagyunk nagyétkűek, így
>>>>>>> a
>>>>>>> veszély is mérsékelt. :)
>>>>>>
>>>>>> a WHO a mai füstaromás, vegyszeres folyadékban átitatott szarokról
>>>>>> szól,
>>>>>> a kolbászba meg "nitrites pác só" (E 249 - Kálium-nitrit) van,
>>>>>>
>>>>>> amihez képest a házi pácolás, meg a nitrites só nélküli elkészítés
>>>>>> meg még veszélytelenebb
>>>>>>
>>>>>>> Üdv.:
>>>>>>> Anonymus.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> pi
>>
>>
More information about the Elektro-etc
mailing list