[elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.

Acs Gabor levlista at e8e.eu
Tue Oct 2 21:48:50 CEST 2012


A bors az valami olyasmi, mint az erőspista, nem? Az kell minden ételbe :)


Gábor


2012.10.02. 17:40 keltezéssel, Fuzesi Arnold írta:
>
>
> On 2012.10.02. 17:03, Acs Gabor wrote:
>> A hűtött állapot szerintem nem a fogyasztáshoz kell, hanem a 
>> vághatósághoz.
>
> Nem finom testmelegen, úgy finom ha még hideg, és a szádban bontakozik 
> ki az íze rágással, es ahogy melegszik.
> (ezért nem pépesítünk kaját, elvész az ízélmény nagyrésze ami rágás 
> közben jönne)
>
> Nyilván nemjó ha ropog a fogad alatt, de mivel vekony, gyorsan 
> felmelegszik.
>
>> Illetve nyilván nem egy fagyasztott és kiolvasztott valami lesz a 
>> nagy elit kaja.
>
> Szerintem ez nem volt kérdés, meg talán szempont sem. (Vagy vmiről 
> lemaradtam.)
>
> Viszont a testmeleg 1cm-es hús ököllel laposra verve minden csak nem 
> finom -ahhoz képest amit Carpaccio neven ettem - ebben biztos vagyok. :)
>
> http://johnmariani.com/archive/2009/090628/pacci%20Carpaccio.jpg
>
> Vhogy igy kell kineznie az ember emlékezetében. :)
>
> Egy kis rukkola, jófajta kemenysajt pl. grana padano rá, frissen örölt 
> bors, so, olivaolaj, citrom, és igazán fenséges étel.
>
>
> A.
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list