[elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.
Elight
elight at gmail.hu
Tue Oct 2 17:49:30 CEST 2012
Látod, látod,
akkor mégis csak gyanus eredetű
ez a zindexes valamicsoda! :)
Nem kell mindent elhinnem,
még ha szép színes képeken tálalják is..
Üdv István
2012.10.02. 17:40:15 dátumon Fuzesi Arnold <arnold.fuzesi.lista at gmail.com>
írta:
>
>
> On 2012.10.02. 17:03, Acs Gabor wrote:
>> A hűtött állapot szerintem nem a fogyasztáshoz kell, hanem a
>> vághatósághoz.
>
> Nem finom testmelegen, úgy finom ha még hideg, és a szádban bontakozik
> ki az íze rágással, es ahogy melegszik.
> (ezért nem pépesítünk kaját, elvész az ízélmény nagyrésze ami rágás
> közben jönne)
>
> Nyilván nemjó ha ropog a fogad alatt, de mivel vekony, gyorsan
> felmelegszik.
>
>> Illetve nyilván nem egy fagyasztott és kiolvasztott valami lesz a nagy
>> elit kaja.
>
> Szerintem ez nem volt kérdés, meg talán szempont sem. (Vagy vmiről
> lemaradtam.)
>
> Viszont a testmeleg 1cm-es hús ököllel laposra verve minden csak nem
> finom -ahhoz képest amit Carpaccio neven ettem - ebben biztos vagyok. :)
>
> http://johnmariani.com/archive/2009/090628/pacci%20Carpaccio.jpg
>
> Vhogy igy kell kineznie az ember emlékezetében. :)
>
> Egy kis rukkola, jófajta kemenysajt pl. grana padano rá, frissen örölt
> bors, so, olivaolaj, citrom, és igazán fenséges étel.
>
>
> A.
>
--
Az Opera forradalmian új levelezőjét használva: http://www.opera.com/mail/
More information about the Elektro-etc
mailing list