[elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.

Fuzesi Arnold arnold.fuzesi.lista at gmail.com
Tue Oct 2 17:40:15 CEST 2012



On 2012.10.02. 17:03, Acs Gabor wrote:
> A hűtött állapot szerintem nem a fogyasztáshoz kell, hanem a vághatósághoz.

Nem finom testmelegen, úgy finom ha még hideg, és a szádban bontakozik ki az íze 
rágással, es ahogy melegszik.
(ezért nem pépesítünk kaját, elvész az ízélmény nagyrésze ami rágás közben jönne)

Nyilván nemjó ha ropog a fogad alatt, de mivel vekony, gyorsan felmelegszik.

> Illetve nyilván nem egy fagyasztott és kiolvasztott valami lesz a nagy elit kaja.

Szerintem ez nem volt kérdés, meg talán szempont sem. (Vagy vmiről lemaradtam.)

Viszont a testmeleg 1cm-es hús ököllel laposra verve minden csak nem finom 
-ahhoz képest amit Carpaccio neven ettem - ebben biztos vagyok. :)

http://johnmariani.com/archive/2009/090628/pacci%20Carpaccio.jpg

Vhogy igy kell kineznie az ember emlékezetében. :)

Egy kis rukkola, jófajta kemenysajt pl. grana padano rá, frissen örölt bors, so, 
olivaolaj, citrom, és igazán fenséges étel.


A.



More information about the Elektro-etc mailing list