[elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.
Fuzesi Arnold
arnold.fuzesi.lista at gmail.com
Tue Oct 2 17:40:15 CEST 2012
On 2012.10.02. 17:03, Acs Gabor wrote:
> A hűtött állapot szerintem nem a fogyasztáshoz kell, hanem a vághatósághoz.
Nem finom testmelegen, úgy finom ha még hideg, és a szádban bontakozik ki az íze
rágással, es ahogy melegszik.
(ezért nem pépesítünk kaját, elvész az ízélmény nagyrésze ami rágás közben jönne)
Nyilván nemjó ha ropog a fogad alatt, de mivel vekony, gyorsan felmelegszik.
> Illetve nyilván nem egy fagyasztott és kiolvasztott valami lesz a nagy elit kaja.
Szerintem ez nem volt kérdés, meg talán szempont sem. (Vagy vmiről lemaradtam.)
Viszont a testmeleg 1cm-es hús ököllel laposra verve minden csak nem finom
-ahhoz képest amit Carpaccio neven ettem - ebben biztos vagyok. :)
http://johnmariani.com/archive/2009/090628/pacci%20Carpaccio.jpg
Vhogy igy kell kineznie az ember emlékezetében. :)
Egy kis rukkola, jófajta kemenysajt pl. grana padano rá, frissen örölt bors, so,
olivaolaj, citrom, és igazán fenséges étel.
A.
More information about the Elektro-etc
mailing list