[elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Tue Oct 2 17:03:48 CEST 2012
A hűtött állapot szerintem nem a fogyasztáshoz kell, hanem a vághatósághoz.
Illetve nyilván nem egy fagyasztott és kiolvasztott valami lesz a nagy
elit kaja.
Gábor
2012.10.02. 16:53 keltezéssel, Fuzesi Arnold írta:
> Ez nem Carpaccio, az hajszalvekonyra van vagva, es kb fagyasztott
> allapotban eszed.
>
>
> "A mélyhűtőben, vagy nagyon hideg hűtőben előhűtött bélszínt egy jó
> szakácskéssel vékony szeletekre vágom."
>
> Innen indul.
> Az 1cm meg a klopfolás... szentségtörés. :)
>
> A.
>
> On 2012.10.02. 12:20, elight wrote:
>> Sziasztok,
>>
>> Elöljáróban annyi,
>> én is szeretem a jó steaket.
>> Meg a tatárt is..
>>
>> De van itt egy recept , amit nem annyira értek:
>>
>>
>> Carpaccio:
>>
>> http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20121001-carpaccio.html
>>
>> Szóval ugy az eleje még okés..
>> A tányér, a szelet , 1cm, ezek még elég konkrét dolgok..
>> Meg akár az öklömmel meg is veregethetem.
>>
>> De azt ott a végén, (nem de, talán..?),
>> tehát,
>> az hogyan értelmezhető, ala kúkhnya?
>>
>> És arra se tért ki, hogy hány személyes.. :)
>>
>> Üdv István
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list