[elektro-etc] keleti es nyugati Milka
Karoly Kovacs
koka55 at kabsi.at
Tue Feb 28 15:21:35 CET 2012
Joska!
Amit irtam, az idezet volt, gondolom, szakemberek irtak.
Karoly
>
>
> 2012.02.28. 13:00 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>> "Az aludttej szobahőmérsékleten, külső beavatkozás nélkül a
>> tejsavbaktériumok hatására megalvadó nyers tej."
>
> Logikusan gondolkodva...
>
> A tej fejéskor steril!
>
> Ergo: csakis környezetből kerülhet bele a lactobacillus.
> Azaz, gyakorlatilag a levegőből :-)
> Elmosott edények és kéz esetén...
>
> KJ
>
>
>> Karoly
>>
>>
>>> Kovács József wrote:
>>>>> Nekem mindegy, hogy kefír, joghurt vagy natúr aludtej. :)
>>>>
>>>> joghurt >> tenyésztett baktériumos erjesztés
>>>>
>>>> kefír >> tenyészett gombás erjesztés
>>>>
>>>> aludttej >> a levegőben található baktériumok erjesztik
>>>
>>> Az előző kettőt elhiszem, az utóbbit nem.
>>>
>>> hjozsi
>>>
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list