[elektro-etc] keleti es nyugati Milka
Kovács József
kj at faldeko.hu
Tue Feb 28 13:22:45 CET 2012
2012.02.28. 13:00 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
> "Az aludttej szobahőmérsékleten, külső beavatkozás nélkül a
> tejsavbaktériumok hatására megalvadó nyers tej."
Logikusan gondolkodva...
A tej fejéskor steril!
Ergo: csakis környezetből kerülhet bele a lactobacillus.
Azaz, gyakorlatilag a levegőből :-)
Elmosott edények és kéz esetén...
KJ
> Karoly
>
>
>> Kovács József wrote:
>>>> Nekem mindegy, hogy kefír, joghurt vagy natúr aludtej. :)
>>>
>>> joghurt >> tenyésztett baktériumos erjesztés
>>>
>>> kefír >> tenyészett gombás erjesztés
>>>
>>> aludttej >> a levegőben található baktériumok erjesztik
>>
>> Az előző kettőt elhiszem, az utóbbit nem.
>>
>> hjozsi
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list