[elektro-etc] újrafagyasztás
Xorn
toth.endre at gmail.com
Fri Jan 8 09:55:45 CET 2010
2010/1/8 Famulus Számítástechnika <hwsw at famulus.hu>:
> A GYORSFAGYAZTÁS lényge, hogy
> a sejtekben NE Mkeletkzenek jégtüskéjk
> így a termék allaga nem változuik (lényegében)
Ehhez viszont -40, -50 fok korul kell es folyamatosan mozgatott
levego, hogy tenyleg gyorsan tortenjen. Ilyen nincs otthon.
> A lassú átfagyásnál viszont igen,
> szétfagy az egész struktúra....
Lasd -18 fokos *** fagyasztoszekreny.
> borsót pl szemenként kell tudni kiönteni
> a zacsiból/dobozból...akkor marad finom.
Barmit. Ami csomoba osszeallt, azt mar nem szabad megvenni. Nudlit is,
derelyet is, fagyasztott rantott husokat is, malnat, epret is. Na jo,
a spenotot nem. :-)
Best regards,
And
More information about the Elektro-etc
mailing list