[elektro-etc] újrafagyasztás
Charles Hoss
charles.hoss at gmail.com
Fri Jan 8 10:09:16 CET 2010
Xorn írta:
> 2010/1/8 Famulus Számítástechnika <hwsw at famulus.hu>:
>
>
>> A GYORSFAGYAZTÁS lényge, hogy
>> a sejtekben NE Mkeletkzenek jégtüskéjk
>> így a termék allaga nem változuik (lényegében)
>>
>
> Ehhez viszont -40, -50 fok korul kell es folyamatosan mozgatott
> levego, hogy tenyleg gyorsan tortenjen. Ilyen nincs otthon.
>
>
>> A lassú átfagyásnál viszont igen,
>> szétfagy az egész struktúra....
>>
>
> Lasd -18 fokos *** fagyasztoszekreny.
>
>
>> borsót pl szemenként kell tudni kiönteni
>> a zacsiból/dobozból...akkor marad finom.
>>
>
> Barmit. Ami csomoba osszeallt, azt mar nem szabad megvenni. Nudlit is,
> derelyet is, fagyasztott rantott husokat is, malnat, epret is. Na jo,
> a spenotot nem. :-)
fentebb leirtam , van ahol a lassu hutes epp lenyeges a termek
szempontjabol :)
de nagyjabol igen , igy van
bye
dexter
More information about the Elektro-etc
mailing list