[elektro-etc] újrafagyasztás
gyapo
gyapo at freemail.hu
Fri Jan 8 08:43:45 CET 2010
>Valóban, mert a háztartásokban nemigen van a
>gyorsfagyasztásra alkalmas technológia.
Fagyasztaskor vagy kiolvasztaskor serulnek a sejtfalak?
Nalam eleg sokszor elofordul, hogy az elore
kiadagolt cuccot megse egyszerre akarjuk
felhasznalni. Mondjuk fel kilo csirkemajbol kell
a fele. Kiveszem, ha nem tudom szetvagni, akkor
addig varok (vagy mikrozom), amig kicsit el nem
kezd kasasodni. Akkor szetvagom, a maradekot
siman visszateszem. Es a kenyes orru parom meg
sose panaszkodott, hogy az ujrafagyasztott fele
nem lenne OK. Es ez sajat fagyasztasu kajakkal is
igy van. Valoszinuleg meg nem olvadt ki annyira,
hogy az olvadasnak szamitson. A kes ele olyan kis
felulet, hogy siman megolvasztja a jeget, es igy athatol.
Szoval mas lesz a kaja minosege, ha gyari
fagyasztasut olvasztok fol, meg ha en fagyasztom
le lassan a fagyasztoszekrenyben? Maradjunk a
csirkemajnal, ebbol van mindket verzio.
Gyumolcsoknel semmi kulonbseget nem latok, mindketto egy szottyadt plotty lesz.
Nudli eseten a gyari rosszabb mint a sajat, de
nem valoszinu, hogy a fagyasztas adja a kulonbseget.
Udv.: gyapo
gyapokuk at cfwpont.hu
More information about the Elektro-etc
mailing list