[elektro-etc] kolbasz

J. D. aradsega at gmail.com
Thu Jan 7 12:09:32 CET 2010


Én találtam egy "átfogó" kolbászológiai receptgyüjteményt. Abban minden 
kolbászban van 10 -15% "kemény zsírszalonna". Szerinted nem kell semennyi?

-----Eredeti üzenet----- 
Feladó: "Szima Gábor" <sygma at tesla.hu>
Címzett: <elektro-etc at tesla.hu>
Elküldve: 2010. január 6. 12:32
Tárgy: Re: [elektro-etc] kolbasz



On Wed, 6 Jan 2010, Várszegi Péter wrote:

> Ismerve a húsipart egy kicsit, nem a vevõkkel van a baj.
> Prémium kolbászra nincs igazi igény.

Evek ota most Karacsonykor ettem eloszor igazan jo kolbaszt.

Volt elotte minden: hazi, metros, szomszedtol, innen-onnan, egyik sz at rabb, 
mint a masik.

(Hiaba hazi, amikor az agyilag eleve zakkant, piatol beborult batyok
nekiallnak megokoskodni a frankot... ;)

Aztan meguntunk, ismeros vagott disznot Vamospercsen, ebbol
feltankoltunk, es jofajta lapockabol, nemi fuszer hozzaadasaval keszult
jofajta kolbasz.
Gyakorlatilag szinhusbol, semmi EEEE, semmi zsir, porc, borke, cupak, stb.

Brutalisan jo lett.



  -Sygma





__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 4749 (20100106) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com






More information about the Elektro-etc mailing list