[elektro-etc] kolbasz
J. D.
aradsega at gmail.com
Thu Jan 7 12:09:32 CET 2010
Én találtam egy "átfogó" kolbászológiai receptgyüjteményt. Abban minden
kolbászban van 10 -15% "kemény zsírszalonna". Szerinted nem kell semennyi?
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: "Szima Gábor" <sygma at tesla.hu>
Címzett: <elektro-etc at tesla.hu>
Elküldve: 2010. január 6. 12:32
Tárgy: Re: [elektro-etc] kolbasz
On Wed, 6 Jan 2010, Várszegi Péter wrote:
> Ismerve a húsipart egy kicsit, nem a vevõkkel van a baj.
> Prémium kolbászra nincs igazi igény.
Evek ota most Karacsonykor ettem eloszor igazan jo kolbaszt.
Volt elotte minden: hazi, metros, szomszedtol, innen-onnan, egyik sz at rabb,
mint a masik.
(Hiaba hazi, amikor az agyilag eleve zakkant, piatol beborult batyok
nekiallnak megokoskodni a frankot... ;)
Aztan meguntunk, ismeros vagott disznot Vamospercsen, ebbol
feltankoltunk, es jofajta lapockabol, nemi fuszer hozzaadasaval keszult
jofajta kolbasz.
Gyakorlatilag szinhusbol, semmi EEEE, semmi zsir, porc, borke, cupak, stb.
Brutalisan jo lett.
-Sygma
__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 4749 (20100106) __________
The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
http://www.eset.com
More information about the Elektro-etc
mailing list