[elektro-etc] Kolbasz

Benedek István renyta at t-online.hu
Mon Nov 9 16:54:56 CET 2009


Hofferek Attila wrote:
> Benedek István írta:
>> Így igaz, a sok hagyma adja a suru, ízletes szaftot! Aki nem tudja,
>> az hagyja "vékony lében", vagy behabarja egy kis liszttel. Egyik sem
>> finom! Aprított zöldpaprikát is kell alá dinsztelni, a hagymával
>> együtt, úgy még zamatosabb lesz.
>
> Szerintem úgy megkeseredik a paprika. A paprika, paradicsom a hús után
> kerül bele.
Miért keseredne meg? Rántotta alá nem szoktál tenni? Vagy a sült paprika 
keseru szerinted? Persze vannak olyan paprikák, amik már alapból 
kesernyések, nyersen is. Vszg az orölt paprikára gondoltál, mert az tényleg 
megkeseredik a zsírban sütve, ha nem vagy elég gyors.

üdv: I. 



More information about the Elektro-etc mailing list