[elektro-etc] Kolbasz
Charles Hoss
charles.hoss at gmail.com
Sun Nov 8 20:17:36 CET 2009
Benedek István írta:
> Beka wrote:
>> Hello Benedek István!
>>
>>> Kiváncsivá tettél! Melyik az az 1-2?:))
>>
>> Például a Spáros márkatermék kimért Debreceni kolbász jó.
>> Ne ragozzuk miből van, egy kolbásznál ugye...
>> A színével nem igazán vagyok kibékülve, de legalább ízre jó.
>>
>> Tescoban a Família lángolt kolbász egész jó.
>> Persze köze sincs ahhoz amit a fater hordott vidéki piacokról...
>>
>> Meg ott vannak a Lild-es húsárúk ahogy Ács Gabi mondja.
>> Például a Lidl pizzája olcsó és jó, főleg ha megpatkolom:
>> http://www.freeweb.hu/kepekszoveggel/020pizza/pizza.htm
>>
>> Géza
>
> Szia Géza!
> Vazze, mint nagy pizzamániákus (is), sikerült jól felcukkolnod!:)))
> Szóval igen! Ez így már pizza, a javából. Emlékszem régen, vagy
> húszon-éve milyen finom pizzákat lehetett kapni, jó vastag pakolással,
> de most már szinte csak egy bemaszatolt tészta van a dobozban.
> A kolbász? Hááát nekem is az a gondom, hogy némelyiknek még eléggé
> elfogadható íze is lenne, de az alapanyagok már gázosabbak. Mostanában
> azon filózok, hogy kéne itthon gyártani kolbászt és megfüstöltetni
> valahol. Húst tudnék is venni háztól nagyobb tételben, igazi házi
> disznóból, aki moslékon (túúúdom, nem eu-komp.) és kukoricán
> nevelkedett nem pedig halliszten, ipari hulladékon és antibiotikumon.
> Már nézem a kolbászrecepteket, meg a technológiákat, asszem, még az
> idén belevágok.:)
> Tényleg, itt a listán van, aki szokott kolbászt készíteni?
keszittetni :)
egyebkent a kukorica nem a disznoba kell - futeni is lehet vele - felenk
nagy divatja van hala a mostani aranak .
megis jobban fogy a lengyel krumplin hizlalt diszno .
(viszont jo iranyba megyunk - par eve ez senkit nem erdekelt - most
pedig parhetenete feljon a minosegi kaja kerdese mindenfele)
bye
dexter
More information about the Elektro-etc
mailing list