[elektro-etc] Kolbasz
Benedek István
renyta at t-online.hu
Sun Nov 8 19:59:22 CET 2009
Beka wrote:
> Hello Benedek István!
>
>> Kiváncsivá tettél! Melyik az az 1-2?:))
>
> Például a Spáros márkatermék kimért Debreceni kolbász jó.
> Ne ragozzuk miből van, egy kolbásznál ugye...
> A színével nem igazán vagyok kibékülve, de legalább ízre jó.
>
> Tescoban a Família lángolt kolbász egész jó.
> Persze köze sincs ahhoz amit a fater hordott vidéki piacokról...
>
> Meg ott vannak a Lild-es húsárúk ahogy Ács Gabi mondja.
> Például a Lidl pizzája olcsó és jó, főleg ha megpatkolom:
> http://www.freeweb.hu/kepekszoveggel/020pizza/pizza.htm
>
> Géza
Szia Géza!
Vazze, mint nagy pizzamániákus (is), sikerült jól felcukkolnod!:))) Szóval
igen! Ez így már pizza, a javából. Emlékszem régen, vagy húszon-éve milyen
finom pizzákat lehetett kapni, jó vastag pakolással, de most már szinte csak
egy bemaszatolt tészta van a dobozban.
A kolbász? Hááát nekem is az a gondom, hogy némelyiknek még eléggé
elfogadható íze is lenne, de az alapanyagok már gázosabbak. Mostanában azon
filózok, hogy kéne itthon gyártani kolbászt és megfüstöltetni valahol. Húst
tudnék is venni háztól nagyobb tételben, igazi házi disznóból, aki moslékon
(túúúdom, nem eu-komp.) és kukoricán nevelkedett nem pedig halliszten, ipari
hulladékon és antibiotikumon. Már nézem a kolbászrecepteket, meg a
technológiákat, asszem, még az idén belevágok.:)
Tényleg, itt a listán van, aki szokott kolbászt készíteni?
üdv: I.
More information about the Elektro-etc
mailing list