[elektro-etc] teljes kiőrlésű miért drágább?
Benedek I.
renyta at t-online.hu
Mon Oct 19 17:40:43 CEST 2015
Igaz, gázsütőben cikisebb, nehéz eltalálni. Egy kb. 1 kilós kenyér,
kelesztés után, előmelegített sütőben, 200 fok körül, kb. 50 perc. Ropogós a
héja, ami a lényeg! Mi is sokáig sütögettünk gépben, de soha nem lett
ropogós. Aztán jött a gázsütőben gyakorlás (középső láng, hőfok saccra), már
egész jól ment a vége felé, aztán villanyra váltottunk. Azzal minden sokkal
könnyebb!
bi
Szondi wrote:
> 2015.10.19. 13:36 keltezéssel, Benedek I. írta:
>> Mármint kenyérsütő gépet? Miért nem sütőben sütitek, az sokkal
>> finomabb!
>
> Az ősrégi Booman hajtása megreccsent, rendeltem egy másikat. (Russel
> Hobbs) Ez pedig mindjárt az első alkalommal számolgatta a fogakat,
> valamelyik keréken. :) Aztán egy Tefal lett a vége. Megpróbáltuk,
> sütőben is, nem jött be. Igaz, a gáztűzhely sincs a helyzet
> magaslatán, 20+ éves és már nem úgy süt, ahogy régen.
> Húsra, egyszerűbb süteményre még elmegy, de a kenyér valahogy nem volt
> az igazi. Az már vélhetően tudomány. :)
> A kenyérsütő meg nagyon egyszerű, meg kényelmes.
>
> Üdv.:
> Anonymus
More information about the Elektro-etc
mailing list