[elektro-etc] 39,2
Benedek I.
renyta at t-online.hu
Thu Jul 23 22:44:29 CEST 2015
Pataki István wrote:
> Igen, papírszalvétával vagy papírtörlővel kell kibélelni az edényt,
> aztán abból rakod at a tálaló edénybe. De tényleg nagyon forrónak kell
> lenni, amiben sütöd! És megint megemlítem, hogy a pálmazsír az étolaj
> helyett nekem nagyon bejött!
> pi
Azok helyett pedig a sertészsír a nyerő! Az igazi, zsírszalonnából kisütött
(nem a nyersen préselt!), kenyérre kenve is finom anyag.
bi
>
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "jhidvegi" <jhidvegi at gmail.com>
> To: <elektro-etc at tesla.hu>
> Sent: Thursday, July 23, 2015 5:37 PM
> Subject: Re: [elektro-etc] 39,2
>
>
>> Webkonyvek wrote:
>>
>>> Én felszeletelem a hagymát kb. öt millis szeletekre,
>>> aztán szétpörgetem kézzel elemeire, majd kisütöm
>>> ropogósra a fritőzben.
>>
>> Aha. És mitől lesz szinte száraz? Rá kell tenni pl valami papírra,
>> ami leissza róla az olajat?
>>
>> Rántottánál jóideje nem pirítom meg a hagymát, hagyom viszonylag csak
>> megpuhulva, nincs kedvem annyit várni. :-) De ez a fritőz módi
>> felkeltette az érdeklődésemet.
>>
>> Már azon filóztam, hogy bevetem a hőlégfúvót. :-) Már, ha az a
>> feltételezés, hogy ennek teljesen zsiradék nélkül kell elkészülnie.
>>
>> hjozsi
---
Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
https://www.avast.com/antivirus
More information about the Elektro-etc
mailing list