[elektro-etc] 39,2
Pataki István
pataki.istvan at freemail.hu
Thu Jul 23 22:26:07 CEST 2015
Igen, papírszalvétával vagy papírtörlővel kell kibélelni az edényt,
aztán abból rakod at a tálaló edénybe. De tényleg nagyon forrónak kell
lenni, amiben sütöd! És megint megemlítem, hogy a pálmazsír az étolaj
helyett nekem nagyon bejött!
pi
----- Original Message -----
From: "jhidvegi" <jhidvegi at gmail.com>
To: <elektro-etc at tesla.hu>
Sent: Thursday, July 23, 2015 5:37 PM
Subject: Re: [elektro-etc] 39,2
> Webkonyvek wrote:
>
>> Én felszeletelem a hagymát kb. öt millis szeletekre,
>> aztán szétpörgetem kézzel elemeire, majd kisütöm
>> ropogósra a fritőzben.
>
> Aha. És mitől lesz szinte száraz? Rá kell tenni pl valami papírra, ami
> leissza róla az olajat?
>
> Rántottánál jóideje nem pirítom meg a hagymát, hagyom viszonylag csak
> megpuhulva, nincs kedvem annyit várni. :-) De ez a fritőz módi
> felkeltette az érdeklődésemet.
>
> Már azon filóztam, hogy bevetem a hőlégfúvót. :-) Már, ha az a
> feltételezés, hogy ennek teljesen zsiradék nélkül kell elkészülnie.
>
> hjozsi
>
More information about the Elektro-etc
mailing list