[elektro-etc] 39,2
Webkonyvek
webkonyvek at gmail.com
Thu Jul 23 18:17:30 CEST 2015
Hello jhidvegi!
> Aha. És mitől lesz szinte száraz?
> Rá kell tenni pl valami papírra, ami leissza róla az olajat?
Mikor legközelebb sütsz bármit a fritőzben, próbáld ki néhány
kósza hagymaszelettel. 180 fok (ott állt be a szabályzó örökre),
a színét látod ha kész. Részemről ha közelít egy kicsit
a feketéhez, akkor is imádom! Nincs benne semmi trükk,
lecsöpög róla az olaj, ahogy kiemeled belőle a kosarat.
Én oldalra szoktam dönteni, és mikor már nem csöpög
(15 másodperc kb.) átborítom a hagymát valami tálba.
Kisérleteztem olyanokkal, hogy besózom előtte a hagymát,
meg átforgatom lisztben, de tapasztalatom szerint bár minden
megoldás bőven ehető volt, nem kell a hagymával csinálni semmit.
Beszórod az olajba, megsül, és kész is van. Asszony is imádja!
Géza
More information about the Elektro-etc
mailing list