[elektro-etc] 39,2
jhidvegi
jhidvegi at gmail.com
Thu Jul 23 17:37:24 CEST 2015
Webkonyvek wrote:
> Én felszeletelem a hagymát kb. öt millis szeletekre,
> aztán szétpörgetem kézzel elemeire, majd kisütöm
> ropogósra a fritőzben.
Aha. És mitől lesz szinte száraz? Rá kell tenni pl valami papírra, ami leissza
róla az olajat?
Rántottánál jóideje nem pirítom meg a hagymát, hagyom viszonylag csak
megpuhulva, nincs kedvem annyit várni. :-) De ez a fritőz módi felkeltette az
érdeklődésemet.
Már azon filóztam, hogy bevetem a hőlégfúvót. :-) Már, ha az a feltételezés,
hogy ennek teljesen zsiradék nélkül kell elkészülnie.
hjozsi
More information about the Elektro-etc
mailing list