[elektro-etc] 39,2

jhidvegi jhidvegi at gmail.com
Thu Jul 23 17:37:24 CEST 2015


Webkonyvek wrote:

> Én felszeletelem a hagymát kb. öt millis szeletekre,
> aztán szétpörgetem kézzel elemeire, majd kisütöm
> ropogósra a fritőzben.

Aha. És mitől lesz szinte száraz? Rá kell tenni pl valami papírra, ami leissza 
róla az olajat?

Rántottánál jóideje nem pirítom meg a hagymát, hagyom viszonylag csak 
megpuhulva, nincs kedvem annyit várni. :-) De ez a fritőz módi felkeltette az 
érdeklődésemet.

Már azon filóztam, hogy bevetem a hőlégfúvót. :-) Már, ha az a feltételezés, 
hogy ennek teljesen zsiradék nélkül kell elkészülnie.

hjozsi 



More information about the Elektro-etc mailing list