[elektro-etc] Tesco lett
Pataki István
pataki.istvan at freemail.hu
Sun Jan 4 10:34:20 CET 2015
Mert nem mindegy, mivel etetik. Ha csak franccal, akkor sovány és
szívós, ha meg táppal, akkor attól lehet például halszaga a húsnak.
Aztán a kandisznó tud még büdös lenni, meg az ízén is nagyon érződik.
Szerencsére ez nem minden állatnál van így. Ma például szaladgálós
kakasból lesz nálunk a húsleves.
pi
----- Original Message -----
From: "Beka" <beka63 at t-online.hu>
To: <elektro-etc at tesla.hu>
Sent: Sunday, January 04, 2015 9:57 AM
Subject: Re: [elektro-etc] Tesco lett
> Hello Acs Gabor!
>
>> Mert most már olyan módszerek vannak, hogy füst-íz,
>> gyorspácolás, glutamát és fruktóz a szalonnában.
>
> Valamint a malacokkal is lehet valami.
> Hiába a piacon veszem a sima szalonnát (értsd csak zsír),
> valami akkor sem stimmel egyikkel sem. Ha megsütöm,
> például tepertőnek túróscsuszához, valami gumis állagú
> izé lesz a végeredmény, nem az a roppanós zsírkocka,
> mint régen volt. Ellenpéldám is akad, épp a minapról.
> Kifogyott a hűtőből a kenyérszalonna, a Tescoban a pultnál
> sokan álltak sorban, ezért a túrkálós részből vettem ki egy
> hosszú darabot, amire füstölt kenyérszalonnan volt írva.
> Isteni finom! Kár, hogy sütés nélkül nem lehet megenni,
> merthogy annyira rágós. Egy sima szalonna! De lesütve
> nagyon ott van. Tegnap is azt ettem reggelire.
>
> Géza
>
More information about the Elektro-etc
mailing list