[elektro-etc] Tesco lett
Pribojszki János
pribojszki.janos at t-online.hu
Sun Jan 4 00:24:25 CET 2015
Kedves Acs Gabor!
2015. január 3., 2:01:25, írtad:
> Mert most már olyan módszerek vannak, hogy füst-íz, gyorspácolás,
> glutamát és fruktóz a szalonnában.
> Az az érdekes, hogy régen a szalonna egy legprolibb áru volt, most hogy
> kispórolták belőle az időt és a munkát, már olyan drága, mint a hús.
Nemrégen egy Michelin-csillagos szakács mondta, hogy ne használjuk a
csirkemellet mert az hulladék. A combja és szárnya töve az igazi hús.
Az is érdekes, hogy a marhát élve, vagy hasítva exportáljuk. Ugye így
a legkevesebb rajta a nyereség. Itthon alig kapható a marha "java"
vagy az is marha drágán. Viszont a hulladékot importáljuk. Lábszár.
Az a mi exportnyereségpótlónk. Szégyen.
--
Üdvözlettel,
Pribojszki János mailto:pribojszki.janos at t-online.hu
More information about the Elektro-etc
mailing list