[elektro-etc] Nocsak, nocsak

Xorn toth.endre at gmail.com
Thu Oct 23 22:05:04 CEST 2014


Nem neked írtam választ, hanem a mekis kajás felvetésre reagáltam.

A másik leveledre: nem, nem tudják megkülönböztetni. Te sem tudod, más
sem tudja, Ezt számtalanszor, rengeteg kísérletben (valódi
vakteszttel) bebizonyították már.

Legutóbb pl. mindenféle kólákat kóstolták végig jópáran a valamelyik
Index érdekeltségű weboldal munkatársai. Kb. a statisztikai
valószínűség körül teljesítettek, átlag 5-ből 3-at találtak el.

Best regards,
Andy

2014-10-23 21:55 GMT+02:00 Karoly Kovacs <psat55 at yahoo.de>:
> Most látom, hogy talán félreérthetően fogalmaztam, s azt vetted ki a
> szavaimból, hogy a Michelin csillagos étterem kajáját azért tartottam
> jobbnak, mert tudtam, hogy ilyen nívós helyen étkezem.
> Nem erre akartam rámutatni, hanem arra, hogy azok az ételkritikusok, akiknek
> napi munkájukhoz tartozik, hogy jobbnál jobb, minőséginél minőségibb kajákat
> kóstoljanak, vélhetően "kiérzik" a durva, nem harmonikus meki ízeket,
> fűszereket (ezt még én is megérzem), legyen az Michelin minősítésű
> étteremben tálalva vagy egy olyan olasz trattoriában, ahol
> viasz"k"osvászonnal terítenek és nincs is étlap, hanem azt kapsz, amit a
> szakács aznapra kitalált (egyébként ezek a legjobb éttermek
> Taljánországban!).
>
> Károly
>
> Xorn wrote:
>>
>> Profi borkóstolókat is bevittek már így az erdőbe, amikor 5 különféle
>> üvegben összesen 2 bort szolgáltak fel nekik. Nem meglepő módon az
>> lett a "jobb" bor, amelyiknek az üvege, címkéje igényesebb, jobb
>> kiállású volt.
>>
>> Best regards,
>> Andy
>>
>>
>



More information about the Elektro-etc mailing list