[elektro-etc] Nocsak, nocsak
Karoly Kovacs
psat55 at yahoo.de
Thu Oct 23 21:55:58 CEST 2014
Most látom, hogy talán félreérthetően fogalmaztam, s azt vetted ki a
szavaimból, hogy a Michelin csillagos étterem kajáját azért tartottam
jobbnak, mert tudtam, hogy ilyen nívós helyen étkezem.
Nem erre akartam rámutatni, hanem arra, hogy azok az ételkritikusok,
akiknek napi munkájukhoz tartozik, hogy jobbnál jobb, minőséginél
minőségibb kajákat kóstoljanak, vélhetően "kiérzik" a durva, nem
harmonikus meki ízeket, fűszereket (ezt még én is megérzem), legyen az
Michelin minősítésű étteremben tálalva vagy egy olyan olasz
trattoriában, ahol viasz"k"osvászonnal terítenek és nincs is étlap,
hanem azt kapsz, amit a szakács aznapra kitalált (egyébként ezek a
legjobb éttermek Taljánországban!).
Károly
Xorn wrote:
> Profi borkóstolókat is bevittek már így az erdőbe, amikor 5 különféle
> üvegben összesen 2 bort szolgáltak fel nekik. Nem meglepő módon az
> lett a "jobb" bor, amelyiknek az üvege, címkéje igényesebb, jobb
> kiállású volt.
>
> Best regards,
> Andy
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list