[elektro-etc] Nocsak, nocsak

Karoly Kovacs psat55 at yahoo.de
Thu Oct 23 21:55:58 CEST 2014


Most látom, hogy talán félreérthetően fogalmaztam, s azt vetted ki a 
szavaimból, hogy a Michelin csillagos étterem kajáját azért tartottam 
jobbnak, mert tudtam, hogy ilyen nívós helyen étkezem.
Nem erre akartam rámutatni, hanem arra, hogy azok az ételkritikusok, 
akiknek napi munkájukhoz tartozik, hogy jobbnál jobb, minőséginél 
minőségibb kajákat kóstoljanak, vélhetően "kiérzik" a durva, nem 
harmonikus meki ízeket, fűszereket (ezt még én is megérzem), legyen az 
Michelin minősítésű étteremben tálalva vagy egy olyan olasz 
trattoriában, ahol viasz"k"osvászonnal terítenek és nincs is étlap, 
hanem azt kapsz, amit a szakács aznapra kitalált (egyébként ezek a 
legjobb éttermek Taljánországban!).

Károly

Xorn wrote:
> Profi borkóstolókat is bevittek már így az erdőbe, amikor 5 különféle
> üvegben összesen 2 bort szolgáltak fel nekik. Nem meglepő módon az
> lett a "jobb" bor, amelyiknek az üvege, címkéje igényesebb, jobb
> kiállású volt.
>
> Best regards,
> Andy
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list