[elektro-etc] Ez pedig a magyar hentespult
gyapo
gyapo at freemail.hu
Sat Mar 2 17:25:05 CET 2013
> Ezeket pedig jó belefőzni a kajákba, az ízük miatt. Megenni nem kell, hacsak
> valaki nem direkt ezeket vadássza. Én sem szeretem a zsíros mócsingos, bőrös
> darabokat. Főzés után, nejem ezeket kiszedi a lábosból és eldobja, vagy a
> kutyák kapják meg.
Jó lehet nálatok kutyának lenni. :)
A bableves nem egy rohanós étel, lassúfőzőben a 8 óra egyáltalán nem
túlzás, de fazékban is 3-4 óra simán. A bőrök is olyan puhák lesznek,
mint a vaj, egyedül a borotvált szőrszálmaradványok szurkálják a
torkomat, de ettől még lemegy. :)
Na megyek beáztatok egy adag babot. :)
Üdv.: gyapo
More information about the Elektro-etc
mailing list