[elektro-etc] Ez pedig a magyar hentespult

Benedek I. renyta at t-online.hu
Sat Mar 2 17:14:45 CET 2013


Ezeket pedig jó belefőzni a kajákba, az ízük miatt. Megenni nem kell, hacsak 
valaki nem direkt ezeket vadássza. Én sem szeretem a zsíros mócsingos, bőrös 
darabokat. Főzés után, nejem ezeket kiszedi a lábosból és eldobja, vagy a 
kutyák kapják meg.

bi

Acs Gabor wrote:
> Persze, ebben is volt, szép, nagy, finom, kívánatos, csakhogy ő utálja
> az ilyen lágy dolgokat. Így voltam vele én is gyerekkoromban,
> csirkebőr, zsíros hús, a tej 'föle' -ezeket nem voltam hajlandó
> megenni, ha mégis rákényszerítettek, kihánytam. Most sem rajongok
> értük, de kibírom. Kivéve az utolsót, azt nem tudnám elképzelni, hogy
> a számba kerüljön.
>
> Gábor
>
>
> 2013.03.02. 15:35 keltezéssel, Webkonyvek írta:
>> Hello Acs Gabor!
>>
>>> Gyermekem múltkor olyan bablevest kapott,
>>> amiben benne maradt egy kb. 5Ft-os méretű csülök-bőr.
>>
>> Nálunk szokott lenni a bablevesben füstölt csülök.
>> Vagy akár megmaradt szalonnabőr.
>> Persze puhára főzve.
>>
>>    Géza 



More information about the Elektro-etc mailing list