[elektro-etc] sütibácsi
Cser Tamas
maguspr53 at gmail.com
Tue Jul 16 19:12:28 CEST 2013
egy hatasági baxtatás kivédésére csípőből tudni kell
hogy a sima pékbe belemosható-e a tojással dúsítás HACCP felhasználás
Termékcsoportok:
- vizes tésztából készült péksütemények (MÉ 2-81/02),
- tejes tésztából készült péksütemények (MÉ 2-81/03),
- dúsított tésztából készült péksütemények (MÉ 2-81/04),
- tojással dúsított tésztából készült finom pékáruk (MÉ 2-81/05),
- omlós tésztából készült finom pékáruk (MÉ 2-81/06),
- leveles tésztából készült finom pékáruk (MÉ 2-81/07),
MÉ= Magyar Élelmiszerkönyv
én nem veled kötözködök, hanem a jogilag kivédhetőséget érdemes
körbejárni
Kovács József <kj at faldeko.hu> írta, 2013.07.16.:
> Igen?
> Mi lenne a lényeg?
>
> Hogy a cukrász több félét csinálhat mint a pék?
> Ez eddig is világos volt.
>
More information about the Elektro-etc
mailing list