[elektro-etc] grillezes #2. > #1

Acs Gabor levlista at e8e.eu
Wed Jul 10 13:02:46 CEST 2013


Azt nem igazán tudom még, hogy mire jó az a rács. Párolni mindenképp, de 
grillen nem azt szoktunk, hanem sütni. Az meg úgy néz ki, hogy normál 
esetben van egy rács, arról csöpög le a zsír a tűzbe és ott elég. Itt 
meg ha nem lenne semmi folyékony alul, nem lenne jó a hús felé a 
hőátadás, az edény sem biztos értékelné, hogy ott van úgy natúr a 
tűzben, és annyira felforrósodna, hogy amikor végre elkezd a húsból 
csöpögni a zsír, az rögtön oda is kozmálna.

Lehet, hogy többrétegű főzéshez találták ki? De ahhoz meg nem elég magas.

Gábor


2013.07.10. 12:33 keltezéssel, elight at gmail.com írta:
> Szia,
> Ilyesmi rozsdamentes palacsinta sütő formájút
> vettünk régebben, csak a három felfogató fület
> kellene ráhegeszteni. :-)
>
> Egyébként praktikus,
> mert nem csepeg a parázsba a zsír
> összegyűlik a alján..
>
> Üdv István
>
>
> 2013-07-10 11:57 keltezéssel, Acs Gabor írta:
>> Csak most, csak Önnek:
>>
>> http://e8e.eu/2013-07-10_11-42-31_114.jpg
>>
>> Gábor
>>
>>
>> 2013.07.10. 10:16 keltezéssel, Xorn írta:
>>> Engem inkább arról a madaras teszkós feltalálmányról érdekelne egy
>>> fotó, hogy mit is keressek arrafelé.
>>>
>>> Best regards,
>>> Andy
>>>
>>> On Wed, Jul 10, 2013 at 10:09 AM, Jozsef Valkai<vjozsef at valkai.net> 
>>> wrote:
>>>> Ez nem jo nyilt langra?
>>>>
>>>> http://www.ebay.co.uk/itm/Your-Kitchen-Vitreous-Enamel-Coating-Spiked-Tray-and-Roaster-Bundle-Set-/370842287386?_trksid=p2056397.m2215 
>>>>
>>>> -- 
>>>> -- 
>>>> Valkai Jozsef
>>>> +36 70 36 28 147
>>>> vjozsef at valkai.net
>>>> lat: +47.30.43.94
>>>> lon: +19.9.9.39
>>>
>>
>>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list