[elektro-etc] Ez most hogy? (Szalicil)
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Wed Aug 21 21:49:21 CEST 2013
Pedig szinte semmiből nem állna kipróbálnod, de inkább nem teszed, csak
kételkedsz.
Gábor
2013.08.22. 18:33 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
> Ezt tudjuk, nem kell szmajlit irnod.
>
> En csak abban ketelkedem, hogy az ize ugyanolyan lesz (vagy Janos
> szerint jobb).
>
> Karoly
>
> -------- Original Message --------
>
>>
>>
>> 2013.08.22. 17:38 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>>> > ( gondolom eleve vannak olyan matériák az uborkán, mint a kovászban )
>>>
>>> Haaaannnemtom. :)))
>>
>> Élesztő spóra mindenen van... kb.
>> :-)
>>
>> KJ
>>
>>> Minden esetre ezen ne vesszunk ossze, en maradok a "rendes" koviubinal,
>>> par hetig ez is ropogos marad a hutoben, utana meg ugyis elfogy es
>>> ujabb
>>> adagot kell erlelni.
>>>
>>> Karoly
>>>
>>> -------- Original Message --------
>>>
>>>> Szia Károly!
>>>>
>>>> ----- Original Message ----- From: "Karoly Kovacs" <koka55 at kabsi.at>
>>>> To: <elektro-etc at tesla.hu>
>>>> Sent: Thursday, August 22, 2013 3:59 PM
>>>> Subject: Re: [elektro-etc] Ez most hogy? (Szalicil)
>>>>
>>>>
>>>>> Na de akkor mitol lesz _kovaszos_ uborka? :)))
>>>>>
>>>>> A Te modszered szerint elkeszitve "Salzgurke" (= sos uborka) lesz
>>>>> belole, ezt eszik az osztrakok. Nekem, szemely szerint, nem nagyon
>>>>> izlik, a koviubi sokkal finomabb, annak bukeja van.
>>>>>
>>>>> Az enyem sem puhul meg, mert az a "recept", hogy miutan a nagy
>>>>> uvegben
>>>>> (5 literes befottesuveg) megerett a napon, utana kiporciozzuk rendes
>>>>> meretu, jol zarodo befottes uvegekbe, es betesszuk ezeket a hutobe.
>>>>> Hatranya: elegendoen nagy huto kell hozza. :)))
>>>>>
>>>>> Karoly
>>>>>
>>>>
>>>> Nem sós uborka lesz!
>>>> Olyat a szomszéd néni szokott készíteni.
>>>> Azt forrázni szokták, az teljesen más íz.
>>>> Annak a leve sem lesz fehér, viszont az enyém fehér, olyan mint a
>>>> nagyon
>>>> higított tej, vagy még inkább mint a kovi ubi :-)
>>>> Ez igazi kovászos uborka.
>>>> ( gondolom eleve vannak olyan matériák az uborkán, mint a kovászban )
>>>>
>>>> Cimboráim már mind átálltak erre a dologra, mert a kenyérrel készült
>>>> előbb utóbb olyan "nyúlós" lesz, és ezt lehet megadályozni
>>>> valamennyire
>>>> a hűtéssel.
>>>> Ezt nem kell, igaz nem sokáig szokott tartani egy üveggel.
>>>> Folyamatosan készül, bár most a paradicsom - paprika miatt nem fogy el
>>>> 4-5 nap alatt egy nagy üveggel.
>>>>
>>>> Üdv!
>>>> János.
>>>>
>>>> __________ ESET Endpoint Antivirus - V�rusdefin�ci�s adatb�zis: 8716
>>>> (20130822) __________
>>>>
>>>> Az �zenetet az ESET Endpoint Antivirus ellen�rizte.
>>>>
>>>> http://www.eset.hu
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> -----
>>> A(z) üzenetben nem található vírus.
>>> Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
>>> Verzió: 2013.0.3392 / Vírus adatbázis: 3211/6597 - Kiadás dátuma:
>>> 2013.08.21.
>>>
>>>
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list