[elektro-etc] Ez most hogy? (Szalicil)
Karoly Kovacs
koka55 at kabsi.at
Thu Aug 22 15:59:04 CEST 2013
Na de akkor mitol lesz _kovaszos_ uborka? :)))
A Te modszered szerint elkeszitve "Salzgurke" (= sos uborka) lesz
belole, ezt eszik az osztrakok. Nekem, szemely szerint, nem nagyon
izlik, a koviubi sokkal finomabb, annak bukeja van.
Az enyem sem puhul meg, mert az a "recept", hogy miutan a nagy uvegben
(5 literes befottesuveg) megerett a napon, utana kiporciozzuk rendes
meretu, jol zarodo befottes uvegekbe, es betesszuk ezeket a hutobe.
Hatranya: elegendoen nagy huto kell hozza. :)))
Karoly
-------- Original Message --------
> Szia István!
>
> ----- Original Message ----- From: "Benedek I." <renyta at t-online.hu>
> To: <elektro-etc at tesla.hu>
> Sent: Wednesday, August 21, 2013 6:54 PM
> Subject: Re: [elektro-etc] Ez most hogy? (Szalicil)
>
>
>>
>> Vegyük csak az egyszerű kovászos uborkát. Semmi tartósító, sőt! Egy
>> fél szelet kenyér kell a tetejére, fűszerek, aztán ki a napra. Pár nap
>> múlva leszűröd, kisebb üvegekbe teszed és a pinyóban eláll jövő tavaszig.
>>
>
> Én már évek óta nem teszek kenyeret a kovászos uborkába.
> Azóta nem puhul meg, mindig ropogós marad.
> Próbáld ki egy üvegnél!
>
> A többi belevaló ( kapor, só, fokhagyma stb..). ugyan úgy kell bele, és
> minden más is ugyan úgy történik, csak a kenyér nem kell.
>
> Üdv!
>
> János..
>
> __________ ESET Endpoint Antivirus - V�rusdefin�ci�s adatb�zis: 8716
> (20130822) __________
>
> Az �zenetet az ESET Endpoint Antivirus ellen�rizte.
>
> http://www.eset.hu
>
>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list