[elektro-etc] Ez most hogy? (Szalicil)
Szondi
szondilaszlo at gmail.com
Wed Aug 21 17:44:54 CEST 2013
Szia !
2013.08.21. 17:30 keltezéssel, Benedek I. írta:
> Sőt, már jó ideje egyáltalán nem használunk semmilyen tartósítót (a
> kiforrázott üvegeken és a szükséges higiénián kívül) és soha nem
> romlik, nem penészedik meg az eltett cucc.
>
> bi
Csak egy apróság: hogyan raksz el savanyúságot? Mert ott nem opció a
dunsztolás, annyi ecet meg só nem "fér" bele, hogy meggátolja a bacikat,
gombákat.
És a befőttet is célszerű hőkezelés nélkül eltenni. (cseresznye, meggy,
szilva stb.)
Oda azért illik valamit csepegtetni, mert nagyon gyorsan eluralkodik a
káosz az üvegben. :)
Szóval, tartósító, bizonyos dolgoknál elengedhetetlen. Hogy melyik, az
lehet vita tárgya.
Üdv.:
Anonymus
More information about the Elektro-etc
mailing list