[elektro-etc] Ez most hogy? (Szalicil)

Szondi szondilaszlo at gmail.com
Wed Aug 21 17:44:54 CEST 2013


Szia !

2013.08.21. 17:30 keltezéssel, Benedek I. írta:
>  Sőt, már jó ideje egyáltalán nem használunk semmilyen tartósítót (a 
> kiforrázott üvegeken és a szükséges higiénián kívül) és soha nem 
> romlik, nem penészedik meg az eltett cucc.
>
> bi

Csak egy apróság: hogyan raksz el savanyúságot? Mert ott nem opció a 
dunsztolás, annyi ecet meg só nem "fér" bele, hogy meggátolja a bacikat, 
gombákat.
És a befőttet is célszerű hőkezelés nélkül eltenni. (cseresznye, meggy, 
szilva stb.)
Oda azért illik valamit csepegtetni, mert nagyon gyorsan eluralkodik a 
káosz az üvegben. :)
Szóval, tartósító, bizonyos dolgoknál elengedhetetlen. Hogy melyik, az 
lehet vita tárgya.

Üdv.:
Anonymus



More information about the Elektro-etc mailing list