[elektro-etc] Két kérdés /cuki
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Mon Sep 17 21:36:38 CEST 2012
De hiszen a Fragola azt állítja, semmilyen port nem használnak!
Gábor
2012.09.17. 21:02 keltezéssel, Szondi írta:
> Szia !
>
> 2012.09.17. 20:28 keltezéssel, Vajk Fekete írta:
>> a nyaron Agardon (vagy Velencen?) ettem olyan puncs fagyit, hogy az tuti
>> rum-bol volt. nem rumaroma illata volt, hanem rendesen benne volt az
>> alkohol is.
>> Vajk
>>
>
> Úgy tudom, hogy az aroma is alkohol alapanyagú, de semeddig nem tart
> némi szeszt keverni hozzá.
> De egyébként nem költség az alap puncsba belecsorgatni 2 dl jobb rumot
> sem.
> Ha baromi jó fagyit kotyvaszt a cukrász össze (tehát minden minőségi
> és drága anyag benne van, semmi sumák) akkor is több mint 100% a
> haszon rajta. Ha nem porból csinálná, akkor az életben nem tudna két
> egyforma keverést összehozni, ráadásul csak macerája lenne tojással,
> meg az idénygyümölcsökkel is.
> A fagyipor forgalmazás egy kisebb maf fia, sok lehetőség nincs. Az
> alapanyag kemény (élelmiszer) engedélyekhez kötött, és azt csak a
> nagyok tudják megszerezni. (ha jól tudom, max 1-2 forgalmazó van
> mindössze) Csak úgy összepancsolni valamit, nem túl eredményes, aztán
> egy-két laborvizsgálat, és meszeltek a működési engedélynek, mert tuti
> találnak valamit. (valójában bármiből bármilyen bacit ki tudnak
> tenyészteni, mindössze némi "ösztöke" kell hozzá) Az, hogy az alapot
> ezzel-azzal megbolondítják, az egy másik történet. Nyilván versenyekre
> megy az egyéni kutyulás, de egy fagyizóban (vödörszám) egy ilyen
> megoldás nem játszik.
> Egyébként pedig az érzékszerveket úgy át lehet verni, hogy meg se
> fordul a fejedben, hogy át vagy b at szva. :)
>
> Üdv.:
> Anonymus
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list