[elektro-etc] Két kérdés /cuki

Szondi szondilaszlo at gmail.com
Mon Sep 17 21:02:26 CEST 2012


Szia  !

2012.09.17. 20:28 keltezéssel, Vajk Fekete írta:
> a nyaron Agardon (vagy Velencen?) ettem olyan puncs fagyit, hogy az tuti
> rum-bol volt. nem rumaroma illata volt, hanem rendesen benne volt az
> alkohol is.
> Vajk
>

Úgy tudom, hogy az aroma is alkohol alapanyagú, de semeddig nem tart 
némi szeszt keverni hozzá.
De egyébként nem költség az alap puncsba belecsorgatni 2 dl jobb rumot sem.
Ha baromi jó fagyit kotyvaszt a cukrász össze (tehát minden minőségi és 
drága anyag benne van, semmi sumák) akkor is több mint 100% a haszon 
rajta. Ha nem porból csinálná, akkor az életben nem tudna két egyforma 
keverést összehozni, ráadásul csak macerája lenne tojással, meg az 
idénygyümölcsökkel is.
A fagyipor forgalmazás egy kisebb maf fia, sok lehetőség nincs. Az 
alapanyag kemény (élelmiszer) engedélyekhez kötött, és azt csak a nagyok 
tudják megszerezni. (ha jól tudom, max 1-2 forgalmazó van mindössze) 
Csak úgy összepancsolni valamit, nem túl eredményes, aztán egy-két 
laborvizsgálat, és meszeltek a működési engedélynek, mert tuti találnak 
valamit. (valójában bármiből bármilyen bacit ki tudnak tenyészteni, 
mindössze némi "ösztöke" kell hozzá) Az, hogy az alapot ezzel-azzal 
megbolondítják, az egy másik történet. Nyilván versenyekre megy az 
egyéni kutyulás, de egy fagyizóban (vödörszám) egy ilyen megoldás nem 
játszik.
Egyébként pedig az érzékszerveket úgy át lehet verni, hogy meg se fordul 
a fejedben, hogy át vagy b at szva. :)

Üdv.:
Anonymus



More information about the Elektro-etc mailing list