[elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.
Elight
elight at gmail.hu
Tue Oct 2 15:28:53 CEST 2012
Díjazom!!! Sőőt nagyon is!
Csak sajnos ez az amire ,
úgy átlagban (hétközi és ünnepnapokon)
egyre kevésbé fussa..
( + Húú de rég is voltam céges állófogadáson! )
Már hagymássrostélyost is jó ha évi egy-kétszer
ha bevállahatja az ember, igazi belevaló húsból,
a mai vízárak melett!
De itt azért ténylegesen szó sincs
"rajta élvezkedésről" !
Akkor ez csakis a 'zundex dominanciája lehet...
Üdv István
2012.10.02. 15:18:29 dátumon Ábrahám Gábor <agabor2 at freemail.hu> írta:
> Talán ez segít eligazodni.
>
> <http://www.mindmegette.hu/elegans-de-egyszeru-a-carpaccio-44636>
>
> Gábor
>
> ----- Eredeti üzenet ----- From: Elight
> Sent: Tuesday, October 02, 2012 1:21 PM
> To: elektro-etc at tesla.hu
> Subject: Re: [elektro-etc] Recept : Carpaccio fínoman.
>
> Én meg azt hittem , hogy az ott 'rajta' az olíva.
> És a többi még csak ezekután jön...
>
> Na ba+! ;)
>
> Akkor nem is az ökölveréstől lesz kellően lapos?
>
> Üdv István
>
>
> 2012.10.02. 13:07:34 dátumon Acs Gabor <levlista at e8e.eu> írta:
>
>> Hát, én érteni vélem, legalábbis a fénykép eléggé plasztikus :))
>>
>>
>> Gábor
>>
>>
>> 2012.10.02. 12:20 keltezéssel, elight írta:
>>> Sziasztok,
>>>
>>> Elöljáróban annyi,
>>> én is szeretem a jó steaket.
>>> Meg a tatárt is..
>>>
>>> De van itt egy recept , amit nem annyira értek:
>>>
>>>
>>> Carpaccio:
>>>
>>> http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20121001-carpaccio.html
>>>
>>> Szóval ugy az eleje még okés..
>>> A tányér, a szelet , 1cm, ezek még elég konkrét dolgok..
>>> Meg akár az öklömmel meg is veregethetem.
>>>
>>> De azt ott a végén, (nem de, talán..?),
>>> tehát,
>>> az hogyan értelmezhető, ala kúkhnya?
>>>
>>> És arra se tért ki, hogy hány személyes.. :)
>>>
>>> Üdv István
>>>
>>>
>>
>
>
--
Az Opera forradalmian új levelezőjét használva: http://www.opera.com/mail/
More information about the Elektro-etc
mailing list