[elektro-etc] Joghurt

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
Wed Feb 29 13:57:14 CET 2012


tudom, erre céloztam. A kérdés, hogy ez a tej jó-e hasonló célokra -de 
majd kiderül.


Gábor

2012.02.29. 13:47 keltezéssel, Kaczmarek Edvard írta:
>> Mennyire kényes a tejre? Írtam valamelyik nap, hogy amit venni
>> szoktam, annak egyszercsak megnőtt a szavatossága, pedig nem UHT,
> Írtam valamelyik nap, hogy ez az ESL tej.
>
> ,,A technológia lényege, hogy speciális pasztörizálással, vagyis steril gőz
> befecskendezésével érik el a kívánt hatást. A gyártási folyamat során a tej
> aszeptikus rendszeren át kerül a kifejezetten erre a célra kifejlesztett Tetra
> Pak dobozba. Ennek eredményeként a tej íze nem változik meg, éppen olyan
> élvezetes marad, mint a friss tejnél, hiszen a rövid ideig tartó magas hő
> miatt, a tej nem„ég meg". Ennek köszönhető, hogy a hosszan friss tej íze nem
> lesz karamellizált ízű, mint az ultrapasztőrözött-homogénezett tejnek.''
>
> Ed
>
>
>   _____________ NOD32 6534 (20111011) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list