[elektro-etc] keleti es nyugati Milka
Karoly Kovacs
koka55 at kabsi.at
Tue Feb 28 16:13:38 CET 2012
Logikai bukfenc van a valaszodban.
Karoly
>
>
> 2012.02.28. 15:25 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>> Hat, ha Te tejipari szakember (is) vagy, akkor meghajlok elotted...
>
> Nem vagyok, csak a tanyai-konyhai tapasztalatimat is használva,
> igyexem logikusan gondolkodni, mint afféle mérnök ember.
> Matematikusi szinten persze, nem megy... tehát tévedhetek is.
>
> KJ
>
>> Karoly
>>
>>
>>>
>>>
>>> 2012.02.28. 15:21 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>>>> Joska!
>>>>
>>>> Amit irtam, az idezet volt, gondolom, szakemberek irtak.
>>>
>>> Hát, nem... ezek szerint.
>>>
>>>> Karoly
>>>>
>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> 2012.02.28. 13:00 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>>>>>> "Az aludttej szobahőmérsékleten, külső beavatkozás nélkül a
>>>>>> tejsavbaktériumok hatására megalvadó nyers tej."
>>>>>
>>>>> Logikusan gondolkodva...
>>>>>
>>>>> A tej fejéskor steril!
>>>>>
>>>>> Ergo: csakis környezetből kerülhet bele a lactobacillus.
>>>>> Azaz, gyakorlatilag a levegőből :-)
>>>>> Elmosott edények és kéz esetén...
>>>>>
>>>>> KJ
>>>>>
>>>>>
>>>>>> Karoly
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>> Kovács József wrote:
>>>>>>>>> Nekem mindegy, hogy kefír, joghurt vagy natúr aludtej. :)
>>>>>>>>
>>>>>>>> joghurt >> tenyésztett baktériumos erjesztés
>>>>>>>>
>>>>>>>> kefír >> tenyészett gombás erjesztés
>>>>>>>>
>>>>>>>> aludttej >> a levegőben található baktériumok erjesztik
>>>>>>>
>>>>>>> Az előző kettőt elhiszem, az utóbbit nem.
>>>>>>>
>>>>>>> hjozsi
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list