[elektro-etc] keleti es nyugati Milka

Kovács József kj at faldeko.hu
Tue Feb 28 15:24:44 CET 2012



2012.02.28. 15:22 keltezéssel, Kovács József írta:
>
>
> 2012.02.28. 15:21 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>> Joska!
>>
>> Amit irtam, az idezet volt, gondolom, szakemberek irtak.
>
> Hát, nem... ezek szerint.

Vagy a külső beavatkozás alatt a megfelelő
gombával/bacival szándékosan beoltást értik.

Ez esetben a mondat igaz...

KJ

>> Karoly
>>
>>
>>>
>>>
>>> 2012.02.28. 13:00 keltezéssel, Karoly Kovacs írta:
>>>> "Az aludttej szobahőmérsékleten, külső beavatkozás nélkül a
>>>> tejsavbaktériumok hatására megalvadó nyers tej."
>>>
>>> Logikusan gondolkodva...
>>>
>>> A tej fejéskor steril!
>>>
>>> Ergo: csakis környezetből kerülhet bele a lactobacillus.
>>> Azaz, gyakorlatilag a levegőből :-)
>>> Elmosott edények és kéz esetén...
>>>
>>> KJ
>>>
>>>
>>>> Karoly
>>>>
>>>>
>>>>> Kovács József wrote:
>>>>>>> Nekem mindegy, hogy kefír, joghurt vagy natúr aludtej. :)
>>>>>>
>>>>>> joghurt >> tenyésztett baktériumos erjesztés
>>>>>>
>>>>>> kefír >> tenyészett gombás erjesztés
>>>>>>
>>>>>> aludttej >> a levegőben található baktériumok erjesztik
>>>>>
>>>>> Az előző kettőt elhiszem, az utóbbit nem.
>>>>>
>>>>> hjozsi
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list