[elektro-etc] Mondom én ...
Acs Gabor
levlista at e8e.eu
Mon Aug 13 13:41:41 CEST 2012
Kaptam már tojástól olyan betegséget, hogy az orvos nem is engedett haza
a rendelőből, 40 fokos láz, ilyenek. Akkor mesélte ez az orvos, hogy a
lánya hetekig volt élet-halál között ugyanettől a baktériumtól
kórházban. Azóta nem eszek ilyen félig nyers tojást, és nem is rettegek,
csak tudom, hogy nem ajánlatos.
A kolbász ha nyers hús, akkor miért nem kapsz tőle galandférget?
Gábor
2012.08.13. 12:52 keltezéssel, Kovács József írta:
>
>>> Kolbászt? hát persze... igen.
>>
>> Gyanítom az azért már füstölt.
>
> A füst csak a felületeten át bejutó
> cuccok ellen véd! a tárolás során...
>
> A hússal nem csinál semmit, ami baciölő lenne.
> Hisz, hideg a füst.
>
> Meg is zakkan a kolbász, oldalas, sonka, szalonna)
> ha nem volt OK a készítéskor a hús.
>
> Ezek a füstölt árúk >> valójában nyers húsok !
>
>> Gyerekkoromban kóstoltam keverés közben a kolbászhúst,
>
> Ami elkerülhettelen az ízesítés ellenőrzése miatt
>
>> ma már nem tenném. Ettem a nyers tojást, ma már azt sem.
>
> A folyósan marad sárgájút szeretem... sütve/főzve is.
> Totál nyersen még nem kóstoltam soha, turmixban sem.
> ill igen, habnak felverve már soxor
>
>
> KJ
>
>> Üdv.: gyapo
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list