[elektro-etc] Mondom én ...
Kovács József
kj at faldeko.hu
Mon Aug 13 12:52:34 CEST 2012
>> Kolbászt? hát persze... igen.
>
> Gyanítom az azért már füstölt.
A füst csak a felületeten át bejutó
cuccok ellen véd! a tárolás során...
A hússal nem csinál semmit, ami baciölő lenne.
Hisz, hideg a füst.
Meg is zakkan a kolbász, oldalas, sonka, szalonna)
ha nem volt OK a készítéskor a hús.
Ezek a füstölt árúk >> valójában nyers húsok !
>Gyerekkoromban kóstoltam keverés közben a kolbászhúst,
Ami elkerülhettelen az ízesítés ellenőrzése miatt
> ma már nem tenném. Ettem a nyers tojást, ma már azt sem.
A folyósan marad sárgájút szeretem... sütve/főzve is.
Totál nyersen még nem kóstoltam soha, turmixban sem.
ill igen, habnak felverve már soxor
KJ
> Üdv.: gyapo
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list