[elektro-etc] Mondom én ...

Kovács József kj at faldeko.hu
Mon Aug 13 12:52:34 CEST 2012


>> Kolbászt? hát persze... igen.
>
> Gyanítom az azért már füstölt.

A füst csak a felületeten át bejutó
cuccok ellen véd! a tárolás során...

A hússal nem csinál semmit, ami baciölő lenne.
Hisz, hideg a füst.

Meg is zakkan a kolbász, oldalas, sonka, szalonna)
ha nem volt OK a készítéskor a hús.

Ezek a füstölt árúk >> valójában nyers húsok !

>Gyerekkoromban kóstoltam keverés közben a  kolbászhúst,

Ami elkerülhettelen az ízesítés ellenőrzése miatt

> ma már nem tenném. Ettem a nyers tojást, ma már azt sem.

A folyósan marad sárgájút szeretem... sütve/főzve is.
Totál nyersen még nem kóstoltam soha, turmixban sem.
ill igen, habnak felverve már soxor


KJ

> Üdv.: gyapo
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list