[elektro-etc] Kolbasz lett belole

Gabor Ambruzs ambruzsg at szocimotoros.hu
Thu Oct 27 21:31:31 CEST 2011


na de könyörgöm, a sonka az legyen már elsősorban disznóból :)
amin teljesen leakadtam az a halsonka volt
hal-son-ka
érted???????
már mégis hol van annak a szerencsétlen halnak lába???? :)

G.

2011/10/27 cst <maguspr at freemail.hu>:
> pulykamellet gyorspácolás -> sós-fűszeres vízzel
> a húsrostok közé " injekcióstűs "  módon 10 perc alatt
> megnyomatják, ( pácsó -- azaz nátrium-nitrites sóval + füstaromával is )
> meg egyéb macerálás és vákumosan csomagolják
>
> zsírszegény hús, zsír szempontjából egészséges lenne,
> de az egyéb ( nitrites pácsó, stb ) vegyszerek miatt ugyanúgy
> egészségtelen
>
> -----Original Message-----
> From: Gabor Ambruzs <ambruzsg at szocimotoros.hu>
>
>
> mondja már el valaki hogy mi az a pulykamell-SONKA??????
>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list