[elektro-etc] Kerdesek

Xorn toth.endre at gmail.com
Fri Feb 25 12:59:53 CET 2011


2011/2/25 Kormos Imre <imre.kormos at gmail.com>:
> Egy fórumból:
>
> "Na, hogy csak nehezebben dönthess. :)) Én soha nem szúrkálom meg a hurkát.
> A kolbászt igen! Zsíradékot sem teszek alá, mert van benne annyi, hogy még
> sül is ki belőle. Ellenben, vizet teszek egy keveset alá, amiben ugyan
> először megpárolódik, de utána meg is sül, mivel a hőtől a víz elpárolog
> alóla. Félidőben meg is fordítom a hurkát, hogy mindkét oldala egyenletesen
> "kopogjon"."
>
> Mi a májas hurkát nem szeretjük, a denevéreset nagyon, de azt anyámét
> töltik. Mi is  a fent említett módszert használjuk. Lehet, hogy a víztől
> először annyira felpuhul a bél, hogy nem pukkad szét a térfogatnöveléstől.
> De ez csak tipp. Elsőre nekem is hihetetlen volt, de kérgesre lehet sütni
> egy kevés víz hozzáadása után is.

En is igy csinalom, de szerintem pont a viztol durran ki, mert elkezd
dagadni a rizs...

Best regards,
Andy



More information about the Elektro-etc mailing list