[elektro-etc] Milyen tuzhelyet vegyek? :)
charles hoss
charles.hoss at gmail.com
Tue Feb 8 14:29:15 CET 2011
ezen midig jot nevetek .
az olaj 160 fok korul elkezd egni - de ha anelkul keszitik , akkor
lehet melegebb is - ekkor keletkeznek a nitrozaminok - amik meg annal
is durvabbak - ezt meg reklamozni is lehet ...
bye
dexter
Acs Gabor <agabor at electrodesign.hu> írta (2011. február 8. 13:37):
> Így nem a palacsinta, hanem a rák készül
> :(
>
> Gábor
>
> 2011.02.08. 11:58 keltezéssel, jhidvegi írta:
>>
>> Mellesleg a buherálatlan ind.rezsó pont ezért lehet, hogy alkalmatlan a
>> palacsintasütésre, vagy legalábbis lassú lesz. A gyors sütésnél a hofok
>> akkora szokott lenni, hogy kicsit füstöl is az olaj a serpenyoben, nem?
>>
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list