[elektro-etc] kenyér és egyéb receptek
Acs Gabor
agabor at electrodesign.hu
Wed Sep 1 23:37:51 CEST 2010
És meddig gyúrod-dagasztod?
Zasszony már olyan szintre fejlesztette magát, hogy a telken amikor már
semmi kaja nincs, ő mégis mindenféle maradékból, lejárt szárított
élesztőből, meg amit talál, percek alatt tök finom kenyeret gyúr. Csak
azt nem értem, hogy régen a zasszonyok órákig gyúrták a kelttésztát,
hogy jó legyen, ő meg csak összedobja és úgy is jó.
Gábor
Fekete Róbert írta:
> természetesen azóta bolti kenyér erre nem volt
> max kifli, de igyekszem hogy az se kerüljön be ezért mindig van friss
> kenyér
>
> azóta foszlós kalács , mákostekrenc , minden egyéb is megfordult a
> kezem alatt :)
>
> egyébként mindig azt hallom hogy mennyi idő megcsinálni... elmondani a
> receptet meg elmagyarázni mit hogy majdnem tovább tart mint meggyúrni
> a tésztát :)
> egyedül a vizet szoktam mérni, a többi az már saccra megy és csak
> akkor ehetetlen amikor kifelejtem a sót :D
>
>
>
> 2010-09-01 20:14 keltezéssel, gyapo írta:
>>
>>> joformán guruvá nõttem szemükben, amikor megtudják hogy kenyeret sütök
>>> és kézzel dagasztom na meg hogy sütõben sütöm, és nem kenyérsütõ
>>> masinával...
>>
>> Akkor folyamatosan csinalod, rendszeresen sutsz? Mert az mar valami.
>> Kiprobalni nem nagy szam, de allandora mar kell a kitartas is. A virag
>> az lofutty, de aki a sutest/fozest szereti, rossz ember nem lehet. :)
>>
>> Udv.: gyapo
>>
>> gyapokuk at cfwpont.hu
>>
>>
>
>
> _____________ NOD32 5416 (20100901) Inform�ci� _____________
>
> Az �zenetet a NOD32 antivirus system megvizsg�lta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list