[elektro-etc] újrafagyasztás

Charles Hoss charles.hoss at gmail.com
Fri Jan 8 14:05:34 CET 2010


Acs Gabor írta:
> Ez nem valahogy úgy van, hogy a baktériumok be tudnak tokozódni, és a 
> két fagyasztás/kiolvasztás alatt emiatt már túl sok lesz benne?
> Eleve a fagyasztásnál sérülnek a sejtek, emiatt könnyebb préda a 
> baktériumoknak, és az egyszer már védekezésre átállt baktériumok a 
> következő periódusban gyorsabban szaporodnak/ellenállóbbak?
nem ellenallobbak . a tobbi stimmel .
> A gyári, mirelit kajákra nem azt szokták ráírni, hogy nem kéne 
> újrafagyasztani, mert nem lesz olyan finom, hanem határozottan, hogy 
> újrafagyasztani TILOS!

mert egy kemenyrefagyott husrol nem lehet megmondani hogy milyen . nincs 
szaga , a szine feher kasas stb - nincs erzekszervi kontrollod es 
mondjuk egy alapos sutes talan megol mindent , de a felhalmozott 
enterotoxinok nem bomlanak el .

bye
dexter



More information about the Elektro-etc mailing list