[elektro-etc] újrafagyasztás
Charles Hoss
charles.hoss at gmail.com
Fri Jan 8 14:05:34 CET 2010
Acs Gabor írta:
> Ez nem valahogy úgy van, hogy a baktériumok be tudnak tokozódni, és a
> két fagyasztás/kiolvasztás alatt emiatt már túl sok lesz benne?
> Eleve a fagyasztásnál sérülnek a sejtek, emiatt könnyebb préda a
> baktériumoknak, és az egyszer már védekezésre átállt baktériumok a
> következő periódusban gyorsabban szaporodnak/ellenállóbbak?
nem ellenallobbak . a tobbi stimmel .
> A gyári, mirelit kajákra nem azt szokták ráírni, hogy nem kéne
> újrafagyasztani, mert nem lesz olyan finom, hanem határozottan, hogy
> újrafagyasztani TILOS!
mert egy kemenyrefagyott husrol nem lehet megmondani hogy milyen . nincs
szaga , a szine feher kasas stb - nincs erzekszervi kontrollod es
mondjuk egy alapos sutes talan megol mindent , de a felhalmozott
enterotoxinok nem bomlanak el .
bye
dexter
More information about the Elektro-etc
mailing list