[elektro-etc] újrafagyasztás
Acs Gabor
agabor at electrodesign.hu
Fri Jan 8 13:31:39 CET 2010
Ez nem valahogy úgy van, hogy a baktériumok be tudnak tokozódni, és a
két fagyasztás/kiolvasztás alatt emiatt már túl sok lesz benne?
Eleve a fagyasztásnál sérülnek a sejtek, emiatt könnyebb préda a
baktériumoknak, és az egyszer már védekezésre átállt baktériumok a
következő periódusban gyorsabban szaporodnak/ellenállóbbak?
A gyári, mirelit kajákra nem azt szokták ráírni, hogy nem kéne
újrafagyasztani, mert nem lesz olyan finom, hanem határozottan, hogy
újrafagyasztani TILOS!
Gábor
Charles Hoss írta:
> Acs Gabor írta:
>> Az van ráírva a mirelit kajákra, hogy kiolvasztás után nem szabad
>> újrafagyasztani.
>>
>> Aztán van az a klasszikus módszer, amit főleg régebben csináltak, de
>> biztos most is sokan teszik, hogy kirakják a párkányra, udvarra,
>> valahova, mert nincs hűtőjük, vagy kikapcsolják, hogy minek fogyassza
>> az áramot ha kint úgyis hideg van.
>> Ha éjjel megfagy a kaja, aztán nappal kienged, aztán megint... akkor
>> ezek jó eséllyel kapnak valami betegséget?
>
> csak amit a romlott kajatol kapni lehet .
> nem annzira a fagyasztas ujraolvasztas a gond mint az az ido amit
> eldegelhet benne minden ami amugy is benne volt , csak lelassitotta a
> hutes .
> raadasul egy fagyott darab husrol nincs ember aki megmondja hogy mi
> lakik a felszin alatt .
>
> nem tennem
>
> bye
> dexter
>
>
> _____________ NOD32 4752 (20100107) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list