[elektro-etc] újrafagyasztás

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
Fri Jan 8 13:31:39 CET 2010


Ez nem valahogy úgy van, hogy a baktériumok be tudnak tokozódni, és a 
két fagyasztás/kiolvasztás alatt emiatt már túl sok lesz benne?
Eleve a fagyasztásnál sérülnek a sejtek, emiatt könnyebb préda a 
baktériumoknak, és az egyszer már védekezésre átállt baktériumok a 
következő periódusban gyorsabban szaporodnak/ellenállóbbak?

A gyári, mirelit kajákra nem azt szokták ráírni, hogy nem kéne 
újrafagyasztani, mert nem lesz olyan finom, hanem határozottan, hogy 
újrafagyasztani TILOS!


Gábor

Charles Hoss írta:
> Acs Gabor írta:
>> Az van ráírva a mirelit kajákra, hogy kiolvasztás után nem szabad 
>> újrafagyasztani.
>>
>> Aztán van az a klasszikus módszer, amit főleg régebben csináltak, de 
>> biztos most is sokan teszik, hogy kirakják a párkányra, udvarra, 
>> valahova, mert nincs hűtőjük, vagy kikapcsolják, hogy minek fogyassza 
>> az áramot ha kint úgyis hideg van.
>> Ha éjjel megfagy a kaja, aztán nappal kienged, aztán megint... akkor 
>> ezek jó eséllyel kapnak valami betegséget? 
>
> csak amit a romlott kajatol kapni lehet .
> nem annzira a fagyasztas ujraolvasztas a gond mint az az  ido amit 
> eldegelhet benne minden ami amugy is benne volt , csak lelassitotta a 
> hutes .
> raadasul egy fagyott darab husrol nincs ember aki megmondja hogy mi 
> lakik a felszin alatt .
>
> nem tennem
>
> bye
> dexter
>
>
> _____________ NOD32 4752 (20100107) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>



More information about the Elektro-etc mailing list